1/5 дуплекси:
2 одделни соби со двојни кревети и еден дополнителен кревет во дневната кујна (број 5 и 14 на вториот кат)
Собите се опремени со кујна со голем фрижидер, бања со туш, клима уред, телевизор.
Постелнина и крпи се составен дел на секоја сместувачка единица и се менуваат еднаш за време на престојот.