2+2 апартман: (апартман 2+2)
Два единечни кревети во кујната и спална со два единечни кревети (или брачен)
Капацитет:  4 возрасни и едно дете до 6 години
Телевизор, клима (5€ на ден), опремена кујна, тоалет..