1/4 студио (четирикреветно студио) 4 единечни кревети.
Собите се реновирани 2016 год. со нови кујни, клима, телевизор, тоалет, безжичен интернет, балкон.
Некои од собите гледаат странично кон море, некој кон улица, или на внатрешниот дел на куќата.