1/3 студио: (трикеветно студио) еден брачен и еден единечен или три единечни кревети
Студијата се опремени во традиционален стил што подразбира дека се со помала квардатура:
телевизор, клима (вклучена во цената), кујна, тоалет и тераса….
Студијата заради ограниченоста на просторот, се со типичен традиционален изглед, скромен квалитет и мала комфорност.