АПП со 1 спална
Апартманите располагаат со спална соба, дневна соба и мала тераса со маса и столчиња.
Секој апартман има: интернет, ТВ кабловска, телефон, бања, туш, фен, хотелска козметика, бањарки и крпи.
На барање можеме да обезбедиме дополнително легло – на фотеља или кауч за деца до 5 г.