Двокреветна соба
Соба за двајца со прекрасен поглед кон планината или кон паркот.
Повеќето од собите се со тераси, со маса и столици.
Содржини во собата: Интернет, ТВ кабловска, телефон, бања, туш, фен, хотелска козметика, бањарки и крпи.
На барање можеме да обезбедиме дополнително легло – на фотеља или кауч за деца до 5 г.