Еднокреветна соба
Удобна просторија за лице со поглед на прекрасен парк.
Три од собите имаат балкони со маса и столчиња.
Содржини во собата: Интернет, ТВ кабловска, телефон, бања, туш, фен, хотелска козметика, бањарки и крпи,