TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

СОПСТВЕН ЗАКУП-ВАУЧЕР

цена од€59.00

ATRIUM 7 ноќи Лептокарија ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 150 метри од плажата

15% Попуст
цена од€49.00

OLIMPIA 7 ноќи Лептокарија ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 150 метри од плажата

20% Попуст
цена од€39.00

MEGALI ALANA 7 ноќи Скотина ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 150 метри од плажата

20% Попуст
цена од€59.00

ANEMOS 7 ноќи Пефки ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • 150 метри од плажата
 • клима уред

цена од€99.00

Hotel Sithonia Village 3* Геракини ГРЦИЈА

 • 8 дена / 7 полупансиони
 • недела/недела
 • 200 метри до плажата