TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

СПА понуди

цена од€738.00

Interhotel 4* 🚕 Сандански БУГАРИЈА

 • СПА центар
 • 2 надворешни базени
 • 1 внатрешен базен
 • Свечена вечера 31.12.2022

цена од€134.00

Pirin Park 5* 🚕 Сандански БУГАРИЈА

 • СПА центар
 • 2 внатрешни базени
 • 2 надворешни базени
 • Доплата за вечерата 31.12.2022

цена од€192.00

Radan SPA 3*🚕 Пролом Бања СРБИЈА

 • 3 полни пансиони
 • СПА центар
 • Базен со термална вода
 • 30.12.2022-03.01.2023

цена од€216.00

Bela Jela SPA 4*🚕 Луковска бања СРБИЈА

 • 4 дена 3 полупансиони
 • Валнес СПА центар
 • Базени со термална вода
 • Соба за забави

цена од€1025.00

Medite 5*🚕 Сандански БУГАРИЈА

 • Базен со минерална вода
 • Надворешно џакузи
 • Финска и билна сауна
 • Јодна соба, амам

цена од€180.00

Maiva 4*🚕 Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 дена 3 полупансиони
 • 2 свечени вечери
 • Клима, интернет
 • Мини СПА центар

цена од€1319.00

Maxi Park 5* Велинград БУГАРИЈА

 • Базен со минерална вода
 • Надворешно џакузи
 • Финска и билна сауна
 • Јодна соба, амам