TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

СРБИЈА Хотели

цена од€43.00

Fontana Spa 4* Врњачка бања СРБИЈА

 • СПА центар
 • Џакузи
 • Внатрешен базен

цена од€99.00

Tonanti Spa 5* Врњачка бања СРБИЈА

 • Отворен базен
 • Затворен базен
 • СПА центар

цена од€26.00

Kralj Spa 3* Врњачка бања СРБИЈА

 • Базен за хидромасажа
 • Руска сауна
 • Амам

цена од€26.00

Liders 3* Врњачка бања СРБИЈА

 • Аперитив бар
 • Клима уред
 • Ресторан

цена од€32.00

Apartmani Šumadija Врњачка бања СРБИЈА

 • 100 м до хотел Меркур
 • во центарот на Врњачка бања
 • Ресторан во близина

цена од€26.00

Apartmani Prestige Врњачка бања СРБИЈА

 • Опремена кујна
 • Клима уред
 • Безжичен интернет

цена од€32.00

Nataly Spa 4* Соко бања СРБИЈА

 • Внатрешен базен
 • Финска сауна
 • Солена пештера

цена од€18.00

Moravica 3* Соко бања СРБИЈА

 • Безжичен интернет
 • Клима
 • Греење

Radan Spa 3* Пролом Бања СРБИЈА

 • Валнес центар
 • Базени со термална вода
 • Услуга: полни пансиони

цена од€36.00

Kopaonik Spa 3* Копаоник СРБИЈА

 • Валнес центар
 • Базени со термална вода
 • Услуга: полни пансиони

цена од€36.00

Jelak Spa 3* Копаоник СРБИЈА

 • Валнес центар
 • Базени со термална вода
 • Услуга: полни пансиони