TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Тасос

цена од€79.00

TEODORA Тасос ГРЦИЈА

 • Лименарија
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • до плажата

цена од€109.00

ATINA Тасос ГРЦИЈА

 • Голден бич
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • 70 м. до плажата

цена од€109.00

AUGUSTOS Тасос ГРЦИЈА

 • Трипити
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • 200 м. до плажата

цена од€85.00

ALEXANDRIA Тасос ГРЦИЈА

 • Лименас
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • 600 м. до плажата

цена од€119.00

PERIKLIS Тасос ГРЦИЈА

 • Скала Потамиа
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • 100 м. до плажата

цена од€119.00

ELIZABAET Тасос ГРЦИЈА

 • Голден бич
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • до плажата

цена од€119.00

MARTI Тасос ГРЦИЈА

 • Скала Сотира
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • до плажата

цена од€109.00

ORAMA Тасос ГРЦИЈА

 • Скала Сотира
 • 8 дена 7 ноќи
 • сабота / сабота
 • до плажата