TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Сортирајте ги резултатите по:

Монт Еверест ✈️ 06/05/2022 - 16/12/2022

по лице€1300.00
  • 3 полни пансиони во Катманду
  • 11 полни пансиони во планински куќи
  • На 2 лица 1 шерпас
  • До Прва база 5181 метри

Непал ✈️ 06/05/2022 - 16/12/2022

по лице€770.00
  • 8 дена 7 пансиони
  • Катманду, Нагаркот, Покара
  • Престојот во џунглата Читван
  • Сафари со џипови