TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

АВТОБУСКИ

Сортирајте ги резултатите по:

по лице€339.00
 • Превоз со туристички автобус
 • Верона 1НП, Ница 2НП и Mилано 1НП
 • Rазгледи Верона, Милано
 • Rазгледи Ница, Монако, Монте Карло..

Атина 06/12/2019

по лице€40.00
 • Факултативно разглед на Атина
 • Факултативно Егина (бус+брод)
 • Факултативно Пелопонез
 • Факултативно вечера во Таверна

Венеција 29/12/2019

по лице€149.00
 • Превоз со туристички автобус
 • Хотел 3* во околина на Венеција
 • 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Венеција и Верона
по лице€89.00
 • Сместување во Хотел Ирини 3*
 • Превоз со траект Глифа – Агиокампос
 • Факултативно Свечена вечера 10 €
 • Разгледф нас Едипос
10% Попуст

Сараево 06/12/2019

по лице€102.00
 • Посета Мокра Гора
 • Посета Вишеград
 • Посета Вишеград
 • Разглед Сараево