TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

НОВА ГОДИНА-сп

Сортирајте ги резултатите по:

Св. Никола 30/12/2019

по лице€212.00
  • 31.12.2019 во ресторан Св. Никола
  • 31.12.2019 во пиано бар Св. Никола
  • Користење СПА центар
  • 2, 3, 4 ноќевања
по лице€339.00
  • Новогодишна вечера на 31.12.2019
  • 4 Полупансиони
  • Користење СПА центар
  • Тарнсфер хотел-ски лифт-хотел