TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Резултат од пребарувањето тури за:

Сортирајте ги резултатите по:

Атина 20/10/2023 - 10/03/2024

по лице€149.00
 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања-појадок во хотел 3*
 • Факултативно Акропол
 • Факулативно Арголида-Пелопонез

Атина 07/03/2024 - 10/03/2024

по лице€149.00
 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања-појадок во хотел 3*
 • Факултативно Акропол
 • Факулативно Арголида-Пелопонез

Барцелона 06/03/2024 - 09/03/2024

по лице€555.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Барцелона
 • Факултативно паркот Гуел

Белград 08/03/2024 - 10/03/2024

по лице€129.00
 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања појадок во Белград
 • Нови Сад, Сремски Карловци
 • Разглед на Белград

Берлин 16/03/2024 - 19/03/2024

по лице€449.00
 • Авион ✈️
 • Факултативно Бундестаг
 • Факултативно Берлин
 • Факултативно Потсдам

Берлин 16/03/2024 - 19/03/2024

по лице€449.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања појадок
 • Разглед на Берлин
 • Факултативно Потсдам

Будва 07/03/2024 - 10/03/2024

по лице€99.00
 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Хотел со 3*
 • Посета на Острог

Будимпешта 07/12/2023 - 10/03/2024

по лице€399.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно бања Сечении
 • Факултативно Сент Андреј

Будимпешта 06/03/2024 - 10/03/2024

по лице€399.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно бања Сечении
 • Факултативно Сент Андреј

Будимпешта-Виена 05/03/2024 - 10/03/2024

по лице€189.00
 • Автобус 🚌
 • 5 дена 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Будимпешта
 • Факултативно Естергом и Вишеград

Истанбул 07/03/2024 - 11/03/2024

по лице€139.00
 • Автобус 🚌
 • 5 дена 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Долмабахче палата
 • Факултативно аквариумот Туркуазу

Милано 08/03/2024 - 11/03/2024

по лице€499.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Комо, Лугано
 • Разглед на Милано

Прага 06/03/2024 - 10/03/2024

по лице€159.00
 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Прага
 • Факултативно Виена

Рим 20/10/2023 - 17/03/2024

по лице€449.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Прошетка во Рим
 • Факултативно Ватикан

Рим 07/03/2024 - 10/03/2024

по лице€399.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Прошетка во Рим
 • Факултативно Ватикан

Сандански 08/03/2024 - 10/03/2024

по лице€224.00
 • Автобус 🚌 / кола 🚕
 • Интерхотел 4*
 • 2 ноќевања со појадок
 • СПА центар

Сарајево-Мостар 07/03/2024 - 10/03/2024

по лице€129.00
 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања појадок во Сарајево
 • Факултативно Босански пирамиди
 • Разглед на Сарајево

Словенија 10/10/2019 - 19/03/2024

по лице€369.00
 • Авион ✈️
 • Авион
 • Факултативно Постојна+Трст
 • Факултативно Блед+Бохињ

Словенија 16/03/2024 - 19/03/2024

по лице€369.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Постојна+Трст
 • Факултативно Блед+Бохињ

Стразбур 14/03/2024 - 17/03/2024

по лице€559.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Базел
 • Факултативно Шварцвалд

Тоскана 15/03/2024 - 18/03/2024

по лице€549.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Пиза, Фиренца
 • Посета на Болоња

Швајцарија 20/03/2024 - 24/03/2024

по лице€777.00
 • Авион ✈️
 • 2 ноќевања со појадок-Цирих
 • 2 ноќевања со појадок-Лозана
 • Факултативно Луцерн