TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Напрви сам

 

 

Направи Сам Патување е уникатно патување направено по вашите желби и интереси .

Сите оние искуства , места, патувања кои што би сакале од веќе креираните тури би можеле да ги вклучиме со што би се креирала една уникатна тура/патување врз основа на вашите желби и интереси.

Патувањето би се состоело со елементи од турите:

Адреналинска

Историска

Craft

City Break

Гастрономска Тура.

 

Напомена: Цената и времетраењето би зависеле од вашите интереси и потреби.

 

Destination-img

 

-Цените се дадени по лице за сместување во двокреветни соби за најмалку 2 лица во соба

-За време на патувањето во автобус задолжително е носење на заштитна маска со која се покрива устата и носот.
-Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.
-Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најдоцна до 5 дена пред поаѓање доколку не е исполнет бројот на пријавени лица предвидени по програмата за ова патување.
1 Еуро  = 61,8 МКД