Филтер за пребарувањеEUR €179

Загреб - Нова Година…

Загреб

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА  Нова Година 2019 “Advent”  ВО  ЗАГРЕБ 28.12.2018-02.01.2019   Целосна програма     ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 189 евра ЗА УПЛАТА…

EUR €698

Крстарење по Медитеран…

Barcelona

Крстарење по Медитеранот Италија, Франција, Шпанија, Балеарски Острови 7 дена / термин 25.01.2019 Целосна програма           

EUR €171

Милано-Торино-Верона…

Milan

Нова Година МИЛАНО-ТОРИНО-ВЕРОНА 29.12.2018 –03.01.2019   Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:     11.190 ден СО УПЛАТА ДО 20.11.2018:   10.590…

EUR €139

Виена - Нова Година

Vienna

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА  Нова Година ВИЕНА 29.12.2018 –02.01.2019 Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   9.190,00 ден СО УПЛАТА ДО 10.11.2019:    8.590,00…

EUR €143

Милано-Лугано-Комо Нова…

Milan

Нова Година МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-ВЕРОНА 29.12.2018 –02.01.2019   Целосна програма     ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:      9.390 ден СО УПЛАТА ДО 20.11.2018: …

EUR €169

Милано - Christmas Market

Milan

МИЛАНО Christmas Market 06.12.-10.12.2018 Целосна програма         ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 10.11.2018  169€ / 11.470 ден   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:    185€…

EUR €109

Будимпешта -Christmas…

Budapest

Будимпешта – Сент Андреа – Виена Christmas Market 06.12-10.12.2018 Целосна програма         ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТА ДО 10.11.2018:  99 € / 6.140…

EUR €119

Прага - Christmas Market

Prague

Прага - Карлови Вари - Виена Christmas Market 06.12-10.12.2018 Целосна програма         ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТА ДО 10.11.2018:  119 € / 7.380 ден ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…

EUR €89

Атина - Нова Година

Атина

Нова Година Атина (Пелопонез-Сунион-Пиреа) 29.12.2018 –01.01.2019 Целосна програма       ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   99 eвра /  6,130,00 ден ЦEНА НА АРАНЖМАНОТ…

EUR €139

Виена - Christmas Market

Vienna

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА! Виена Christmas Market 06.12-10.12.2018   Целосна програма         ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 10.11.2018: 139 € / 8.620 ден ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: …