Филтер за пребарувањеEUR €97

Сараево - Убавините…

Sarajevo

Кирил и Методиј Сараево -  Убавините на Бих 23.05-27.05.2019 Бус / 5 дена / 2 ноќевања Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 5990 денари

EUR €2,644

Нeпал и Бутан

Непал

НЕПАЛ И БУТАН термин 05.11.2019 - 14.11.2019 авион / 10 дена / 8 ноќи   Целосна програма (кликни тука)  промо цени до 31.03.2019   Во цената Е вклучено: -Авио билет Скопје-Катманду-Скопје…

EUR €1,390

Индија

Bhatinda

ИНДИЈА - ЗЛАТНИОТ ТРИАГОЛНИК  Термин 03.11.2019 – 10.11.2019 авион / 8 дена / 6 ноќи   Целосна програма (кликни тука)  Во цената Е вклучено: Авионски билет Скопје -…

EUR €2,330

Пекинг - Шангај - Макао…

Shanghai

  Пекинг, Шангај, Макао, Хонг Конг термин 05.05-17.05.2019 авион / 13 дена / 10 ноќевања -50€ попуст за уплати до 31.01.2019 Целосна програма (кликни тука)    Во цената…

EUR €92

Нови Сад - Сомбор

Белград

24-ТИ МАЈ НОВИ САД-СОМБОР-САЛАШИ НА ФРУШКА ГОРА-БЕЛГРАД термин 23.05-26.05.2019 Целосна програма    Цена на аранжманот: 5700 денари  

EUR €499

Грузија

Грузија

24-ти Мај  ГРУЗИЈА 21.05-25.05.2019 авион / 5 дена / 4 ноќи Целосна програма    ПРОДОЛЖЕН ПОПУСТ  499 евра