Детали

Опис

Понуди            


Политика и услови


Денови : 3 | Ноќи : 2


Во цената е вклученоВо цената не е вклучено


Додај во листата на желби
Банско 23ти Октомври
Bansko
Опции за резервација
Одбери дата
Кој Број Цена
Возрасни €16 €16

Вкупно EUR €16
Депозит EUR €0

Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан