Детали

Опис

24-ти Мај 
ГРУЗИЈА
21.05-25.05.2019
авион / 5 дена / 4 ноќи

Целосна програма 
 

ПРОДОЛЖЕН ПОПУСТ 
512
евра / 31.750 денари

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                  
569 евра / 35.270 денари


Политика и услови


Денови : 5 | Ноќи : 4


Во цената е вклученоВо цената не е вклучено


Додај во листата на желби
Грузија
Грузија
Опции за резервација
Одбери дата
Кој Број Цена
Возрасни €512 €512

Вкупно EUR €512
Депозит EUR €0

Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан