Филтер за пребарувањеEUR €129

Венеција и Лаго Ди Гарда…

Venice

8ми Март ВЕНЕЦИЈА -  ЛАГО ДИ ГАРДА – КАРНЕВАЛ 2019 28.02-04.03.2019  Бус / 5 дена / 2 ноќевања Целосна програма    За уплата до 31.01.2019: 129€ / 7.990 Денари…

EUR €80

Сараево

Sarajevo

8ми Март САРАЕВО  06.03-10.03.2019 Бус / 5 дена / 2 ноќевања Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ за хотел HOLYWOOD****  5.990.00 денари (уплата до 01.02.2019)…

EUR €698

Крстарење по Медитеран…

Barcelona

Крстарење по Медитеранот Италија, Франција, Шпанија, Балеарски Острови 7 дена / термин 25.01.2019 Целосна програма           

EUR €269

Малта

Gozo

8ми Март МАЛТА 08.03-11.30.2019 Авион / 4 дена / 3 ноќевања Сигурна Реализација Целосна програма    За уплата до 31.12.2018: 269€ / 18.530 Денари Цена на аранжманот: 299€…

EUR €319

Рим

Rome

8ми Март РИМ 07.03-10.30.2019 Авион / 4 дена / 3 ноќевања Целосна програма    За уплата до 31.12.2018: 319€ / 19.780 ден Цена на аранжманот: 339€ / 21.000 ден  …

EUR €335

Париз - Дизниленд

Paris

8ми Март ПАРИЗ – ДИЗНИЛЕНД 06.03-10.30.2019 Авион / 5 дена / 4 ноќевања Целосна програма    За уплата до 20 Декември: 335€ / 20.820 Денари Цена на аранжманот: 359€…

EUR €279

Амстердам

Amsterdam

URBAN TRIP АМСТЕРДАМ 13-16.03.2019 Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 279 ЕВРА   Во цената е вклучено: Авионски превоз на наведената релација со авиокомпанијата Transavia…

EUR €512

Грузија

Грузија

24-ти Мај  ГРУЗИЈА 21.05-25.05.2019 авион / 5 дена / 4 ноќи Целосна програма    ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2018:     512 евра / 31.750 денари ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:        …

EUR €199

Будимпешта - Christmas…

Budapest

Будимпешта 8ми Декември 08.12-11.12.2018 Авион / 3 дена / 2 ноќевања Целосна програма         Цена за уплати до 03.11:  199 евра / 12.300 ден Цена на аранжманот:  …

EUR €279

Рим - Christmas Market

Rome

РИМ 8ми Декември 06.12-09.12.2018 Авион / 4 дена / 3 ноќевања Целосна програма         Цeна за уплата до 03.11: 279 евра / 17.300 ден Цена на аранжманот: 309 евра /19.160…