Филтер за пребарувањеEUR €129

Кушадаси - 23ти Октомври…

Битола

КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ- ЕФЕС  1. ден  (19.10.2017) БИТОЛА / СКОПЈЕ - ЧАНАККАЛЕ  Поаѓање од Битола пред Спортска сала Младост во 18;00 часот, (попатно Прилеп, Кавадарци, Неготино)…

EUR €16

Банско 23ти Октомври

Bansko

Понуди            

EUR €550

Дубаи - Октомври / Ноември…

Dubai

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ ЗА ОКТОМВРИ /НОЕМВРИ / ДЕКЕМВРИ 2017  ДУБАИ ГРАДСКИ ХОТЕЛИ   ЛОКАЦИЈА  ТИП СОБА УСЛУГА 5 дена /4 ноќи 6 дена/ 5 ноќи 8 дена/ 7 ноќи IBIS DEIRA…

EUR €974

Дубаи јуни-септември

Битола

    Дубаи јуни-септември Секој понеделник и четврток         период 15.05-15.09.2017 SUMMER IN THE PALM JUMEIRAH LUXURY OFFER FOR LESS MONEY!!! DUKES DUBAI 5* HOTEL-…

EUR €1,085

Куба - 06.12.2017

Havana

Групно патување од/до Скопје ХАВАНА - ВАРДЕРО 13 дена – 10 ноќи ХАВАНА  главен град на Куба со 3 милиони жители, политички, културен и административен центар. Градот е бофат…

EUR €1,650

Куба - 29.01.2018

Havana

КУБА - ХАВАНА И ВАРАДЕРО ...”ова е најубавиот остров кој што моите очи го виделе”...напишал Кристофер Колумбо – човекот кој што ги видел сите убавини на земјината топка.…

EUR €675

Бали 14-25.02.2018

Бали

За денот на вљубените 14-25.02.2018 Цена по лице ОД 675еур  12 дена / 09 ноќевања НП +авионски превоз + транесфер   Индонезија или официјално Република Индонезија…

EUR €655

Крстарење по Нил 07-14.10.2017

Sofia

Е  Г  И  П  Е  Т  КРСТАРЕЊЕ ПО НИЛ + ХУРГАДА         дати 07.10 - 14.10.2017 14.10 - 21.10.2017 21.10 - 28.10.2017 28.10 - 04.11.2017 04.11…