Филтер за пребарувањеEUR €54

11-ти Октомври Сандански

Сандански

11-ти Октомври   САНДАНСКИ   Целосна програма        Цените се за 1 лице за 3 ноќевања  со појадок    ИНТЕРХОТЕЛ 4*       …

EUR €138

Октомври - Загреб Плитвички…

Загреб

 Загреб - Плитвички Езера - Белград    10-14.10.2018 или 19-23.10.2018 Целосна програма   термин 10-14.10.2018 редовна цена 178 € за уплата до 20.09.2018…

EUR €145

23-ти Октомври - Кушадаси…

Кушадаси

КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ – ЕФЕС – ИЗМИР – АЈВАЛИК 19-24.10.2018    Целосна програма      Цена на аранжманот за уплата до 05.10.2018: 145 евра / 8.990…

EUR €299

Октомври - Малта

Валета

Малта 21-24.10.2018 Целосна програма      Авионска програма за Малта 4 дена, 3 ноќи  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  299 евра/ 18.530 денари Со уплата дo 31.08.2018 …

EUR €95

11-ти Октомври - Банско

Банско

11-ти Октомври - Банско Целосна програма       ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: Хотел Каса Карина 4*  За уплата до 15.09.2018  95 евра Редовна цена од 16.09.2018 105 евра Хотел Зара &…

EUR €199

11-ти Октомври - Кападокија…

Кападокија

11ти Октомври - Кападокија  10-15.10.2018 Целосна програма       ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 01.09.2018 199 евра ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ ПO ЛИЦЕ 219 евра    

EUR €499

11-ти Октомври - Кападокија…

Кападокија

11ти Октомври - Кападокија Авион Авионска програма со "Turkish Airlines"   Целосна програма       -3 нoќи вo хoтел сo 4* во Ѓореме на база полупансион -Багаж од…

EUR €169

11-ти Октомври - Санторини…

Santorini…

 САНТОРИНИ 10.10.2018   Целосна програма       ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.09.2018: 169 евра (10.450 ден.) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 евра (11.100 ден.)…

EUR €177

11-ти Октомври - Рим…

Rome

 Рим - Неапол - Фиренца         10.10.2018   Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ СО УПЛАТА ДО 15.09.’18: 177 евра (10.990ден) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…

EUR €135

11-ти Октомври - Котор…

Котор

11-ти Октомври Котор – Дубровник – Острог 10-13.10.2018 Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАН по лице:     135 евра / 8.370,00 денари со можност за плаќање…