Филтер за пребарувањеEUR €36

Сандански - 8-ми Март

Сандански

Целосна програма      8-ми Март САНДАНСКИ 09-11.03.2018 Цени од 36 евра за две ноќевања со појадок 

EUR €89

Будимпешта - 8-ми Март

Budapest

Целосна програма       8-ми Март БУДИМПЕШТА - ВИЕНА 07-11.03.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:              …

EUR €85

Истанбул - 8-ми Март

Istanbul

Целосна програма         ИСТАНБУЛ 08.03.2018 – 12.03.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 95 ЕВРА (5.840 МКД) ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.02.2018: 85 ЕВРА (5.270 МКД)…

EUR €113

Венеција - Велигден

Venice

Целосна програма   ВЕЛИГДЕН ВЕРOНА-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА 05-09.04.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:  8.590 денари ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 05.03.2018: 7.990 денари 

EUR €103

Романија - 8ми Март

Bucharest

Целосна програма       8-ми Март РОМАНИЈА 07-11.03.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:             6.990 денари ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 10.02.2018:…

EUR €124

Прага - Велигден

Prague

Целосна програма       ВЕЛИГДЕН ПРАГА-ВИЕНА 06-10.04.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:                8.290 денари (134 €) ЦЕНА ЗА УПЛАТА…

EUR €184

Cinque Terre - 1-ви…

Rome

Целосна програма   1-ВИ МАЈ ТОСКАНА – CINQUE TERRE 06.04-01.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                12.340 денари  …

EUR €80

Банско - 8-ми Март

Банско

Целосна програма      8-ми Март БАНСКО 09-11.03.2018 Цена: 4.950 денари / 80 евра Две ноќевања со појадок и вечера + превоз