Детали

Опис

Целосна програма  

ВЕЛИГДЕН

ВЕРOНА-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА

05-09.04.2018 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:  8.590 денари

ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 05.03.2018: 7.990 денари 


Политика и услови


Денови : 5 | Ноќи : 2


Во цената е вклученоВо цената не е вклучено


Додај во листата на желби
Венеција - Велигден
Venice
Опции за резервација
Одбери дата
Кој Број Цена
Возрасни €113 €113

Вкупно EUR €113
Депозит EUR €0

Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан