Филтер за пребарувањеEUR €99

Парга Крф Лефкада

Парга

Велигден  на Јонско Море Парга – Лефкада - Крф термин 26.04-30.04.2019 бус / 2 ноќи / 3 дена Целосна програма и цени    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  99 евра  …

EUR €189

Кападокија

Кападокија

ВЕЛИГДЕН КАПАДОКИЈА термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 6 дена Целосна програма и цени   

EUR €208

Санторини - Иос

Santorini…

ВЕЛИГДЕН САНТОРИНИ-ИОС 25.04-30.04.2019 бус / 4 ноќи / 6 дена Целосна програма (кликни тука)  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ со уплата до 01.04.2019:  208 евра  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  …

EUR €199

Азурен Брег

Cannes

Велигден - Азурен Брег термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 5 дена  Целосна програма и цени  ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019: 199€ / 12.340 ден. ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…

EUR €176

Интерхотел Велигден

Сандански

Велигден - Интерхотел Сандански Цените важат за сместување 26.04-30.04.2019, за резервации од 3 или 4 ноќевања.  Пакет цени Велигден   

EUR €189

Милано Лугано Комо Верона

Milan

Велигден МИЛАНО Лугано Комо Верона термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 6 дена  Целосна програма и цени  ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019:  189€/ 11.720 ден ЦЕНА…

EUR €139

Венеција Верона Трст

Venice

Велигден Венеција (Верона и Трст) термин 26.04-30.04.2019 бус / 2 ноќи / 5 дена  Целосна програма и цени    ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019 139€/ 8.620 ден ЦЕНА…

EUR €97

Сараево - Убавините…

Sarajevo

Кирил и Методиј Сараево -  Убавините на Бих 23.05-27.05.2019 Бус / 5 дена / 2 ноќевања Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 5990 денари

EUR €2,644

Нeпал и Бутан

Непал

НЕПАЛ И БУТАН термин 05.11.2019 - 14.11.2019 авион / 10 дена / 8 ноќи   Целосна програма (кликни тука)  промо цени до 31.03.2019   Во цената Е вклучено: -Авио билет Скопје-Катманду-Скопје…

EUR €1,390

Индија

Bhatinda

ИНДИЈА - ЗЛАТНИОТ ТРИАГОЛНИК  Термин 03.11.2019 – 10.11.2019 авион / 8 дена / 6 ноќи   Целосна програма (кликни тука)  Во цената Е вклучено: Авионски билет Скопје -…