Детали

Опис

Целосна програма  

1-ви Мај

РОМАНИЈА

27.04-01.05.2018

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 129 ЕВРА (7.970 МКД)

ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.02.2018: 114 ЕВРА (7.070 МКД)


Политика и услови


Денови : 5 | Ноќи : 2


Во цената е вклученоВо цената не е вклучено


Додај во листата на желби
Романија - 1-ви Мај
Bucharest
Опции за резервација
Одбери дата
Кој Број Цена
Возрасни €114 €114

Вкупно EUR €114
Депозит EUR €0

Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан