Филтер за пребарувањеEUR €129

Кушадаси - 23ти Октомври…

Битола

КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ- ЕФЕС  1. ден  (19.10.2017) БИТОЛА / СКОПЈЕ - ЧАНАККАЛЕ  Поаѓање од Битола пред Спортска сала Младост во 18;00 часот, (попатно Прилеп, Кавадарци, Неготино)…

EUR €16

Банско 23ти Октомври

Bansko

Понуди            

EUR €550

Дубаи - Октомври / Ноември…

Dubai

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ ЗА ОКТОМВРИ /НОЕМВРИ / ДЕКЕМВРИ 2017  ДУБАИ ГРАДСКИ ХОТЕЛИ   ЛОКАЦИЈА  ТИП СОБА УСЛУГА 5 дена /4 ноќи 6 дена/ 5 ноќи 8 дена/ 7 ноќи IBIS DEIRA…

EUR €655

Крстарење по Нил 07-14.10.2017

Sofia

Е  Г  И  П  Е  Т  КРСТАРЕЊЕ ПО НИЛ + ХУРГАДА         дати 07.10 - 14.10.2017 14.10 - 21.10.2017 21.10 - 28.10.2017 28.10 - 04.11.2017 04.11…

EUR €650

Либан

Beirut

ЛИБАН ЗА ПРВПАТ ГРУПА ОД МАКЕДОНИЈА   Либан, медитеранска, планинска, неверојатна земја на Блискиот Исток. Иако е опкружена со пустина, оваа земја е вистинска оаза, а тоа го покажува…

EUR €99

TURIST

Битола

proba