Филтер за пребарувањеEUR €885

Тајланд - Бангкок и…

Bangkok

Целосна програма      

EUR €6,780

Пат околу светот

Singapore

Целосна програма      

EUR €2,290

Крстарење - Мајами -…

Miami

Целосна програма      

EUR €675

Бали 14-25.02.2018

Бали

За денот на вљубените 14-25.02.2018 Цена по лице ОД 675еур  12 дена / 09 ноќевања НП +авионски превоз + транесфер   Индонезија или официјално Република Индонезија…

EUR €1,650

Куба - 29.01.2018

Havana

КУБА - ХАВАНА И ВАРАДЕРО ...”ова е најубавиот остров кој што моите очи го виделе”...напишал Кристофер Колумбо – човекот кој што ги видел сите убавини на земјината топка.…

EUR €579

Дубаи - индивидуални…

Dubai

ИНДИВИДУАЛЕН ПРОГРАМ – минимум патници за реализација 2 лица  Целосна програма      

EUR €1,085

Куба - 06.12.2017

Havana

Групно патување од/до Скопје ХАВАНА - ВАРДЕРО 13 дена – 10 ноќи ХАВАНА  главен град на Куба со 3 милиони жители, политички, културен и административен центар. Градот е бофат…