Филтер за пребарувањеEUR €779

Дубаи - Нова Година

Dubai

Целосна програма       FIRST MINUTE - ДУБАИ НОВА ГОДИНА 2018 ТРАДИЦИОНАЛНО – ГРУПНО ПАТУВАЊЕ ТЕРМИН: 30.12.2017-04.01.2018  (5 ноќи) ТЕРМИН: 28.12.2017-04.01.2018 …

EUR €525

Мадрид - Нова Година

Madrid

Целосна програма       Нова Година   МАДРИД 29.12.2017 – 02.01.2018  Цена по лице - 525 € / 32.550 мкд 

EUR €449

Рим - Нова Година

Rome

Целосна програма       Нова Година РИМ - ВАТИКАН 31.12.2017 – 04.01.2018 Цена по лице во двокреветна соба 449 €  / 27.838мкд