Филтер за пребарувањеEUR €165

Кушадаси - Памуккале…

Кушадаси

Целосна програма       Нова Година КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ - ЕФЕС 28.12.2017 – 02.01.2018   Цена на аранжманот - 165€ / 10.200 денари   

EUR €61

Будва - Нова Година

Будва

Целосна програма         Будва – Дубровник – Котор - Острог 29.12.2017 – 02.01.2018 Цена: 3.800 – ден

EUR €138

Милано - Нова Година…

Milan

Целосна програма       ПРОДОЛЖЕН ПОПУСТ ДО ПОПОЛНУВАЊЕ НА МЕСТАТА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :         9.390,00 денари - редовна цена 8.590,00…

EUR €110

Атина - Нова Година

Атина

Целосна програма         Цена на аранжманот: 125 Еур/7.720 МКД за уплата до 30/11/2017: 110 Еур/6.820 МКД Деца: 2-12 години со двајца возрасни 60 Еур/3.700  

EUR €99

Белград - Нова Година…

Belgrade

Целосна програма       Нова Година БЕЛГРАД 30.12.2017 – 01.01.2018    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 99€ / 6.190 ден.       

EUR €289

Париз - Нова Година

Pariz

Целосна програма       Нова Година ПАРИЗ 27.12.2017 – 04.01.2018  ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО 25.11: 289€ / 17.910 денари …

EUR €189

Прага - Нова Година

Prague

Целосна програма       Нова Година ПРАГА 29.12.2017 – 02.01.2018  ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 25.11: 189€ / 11.715 денари  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…

EUR €159

Виена - Нова Година

Vienna

Целосна програма       Нова Година ВИЕНА 29.12.2017 – 02.01.2018  ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 25.11: 159€ / 9.850 ден.    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…