Филтер за пребарувањеEUR €113

Венеција - Велигден

Venice

Целосна програма   ВЕЛИГДЕН ВЕРOНА-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА 05-09.04.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:  8.590 денари ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 05.03.2018: 7.990 денари 

EUR €124

Прага - Велигден

Prague

Целосна програма       ВЕЛИГДЕН ПРАГА-ВИЕНА 06-10.04.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:                8.290 денари (134 €) ЦЕНА ЗА УПЛАТА…

EUR €190

Рим - Велигден

Rome

Целосна програма   ВЕЛИГДЕН РИМ – ФИРЕНЦА- ВЕНЕЦИЈА 05-10.04.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ  12.400 денари   ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 10.03.2018: 11.800 денари …

EUR €179

Азурен Брег - Велигден

Milan

Целосна програма   Велигден АЗУРЕН БРЕГ МИЛАНО - ЏЕНОВА – САН РЕМО – КАН – НИЦА – МОНТЕ КАРЛО - ВЕРОНА 05.04-10.04.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 194…

EUR €89

Крф - Велигден

Крф

Целосна програма      КРФ 06-08.04.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 89 евра од Битола ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 99 евра од Скопје, Велес и Прилеп