Филтер за пребарувањеEUR €65

Интерхотел 27-29.04.'18

Сандански

Интерхотел 4* - Сандански 27-29.04.2018 Целосна програма   Цени од 65 евра по лице за 2 ноќевања со појадок Организиран превоз - 25 евра по лице