Филтер за пребарувањеEUR €145

23-ти Октомври - Кушадаси…

Кушадаси

КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ – ЕФЕС – ИЗМИР – АЈВАЛИК 19-24.10.2018    Целосна програма      Цена на аранжманот за уплата до 05.10.2018: 145 евра / 8.990…

EUR €299

Октомври - Малта

Валета

Малта 21-24.10.2018 Целосна програма      Авионска програма за Малта 4 дена, 3 ноќи  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  299 евра/ 18.530 денари Со уплата дo 31.08.2018 …

EUR €119

23-ти Октомври - Копаоник

Kopaonik

КОПАОНИК 20-23.10.2018 Milmari Resort 3+*-Koпаоник Целосна програма      За уплата до 05.10.2018:119€ (7.378 денари) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:125€ (7.750 денари)