Филтер за пребарувањеEUR €179

Загреб - Нова Година…

Загреб

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА  Нова Година 2019 “Advent”  ВО  ЗАГРЕБ 28.12.2018-02.01.2019   Целосна програма     ПРОДОЛЖЕН ПОПУСТ Цена на аранжманот:…

EUR €171

Милано-Торино-Верона…

Milan

Нова Година МИЛАНО-ТОРИНО-ВЕРОНА 29.12.2018 –03.01.2019   Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:     11.190 ден СО УПЛАТА ДО 20.11.2018:   10.590…

EUR €139

Виена - Нова Година

Vienna

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА  Нова Година ВИЕНА 29.12.2018 –02.01.2019 Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   9.190,00 ден СО УПЛАТА ДО 10.11.2019:    8.590,00…

EUR €89

Атина - Нова Година

Атина

Нова Година Атина (Пелопонез-Сунион-Пиреа) 29.12.2018 –01.01.2019 Целосна програма       ПРОДОЛЖЕН ПУПУСТ Цена на аранжманот : 89 евра / 5,520,00 ден  

EUR €47

Будва - Нова Година

Будва

Нова Година 2019   Будва Котор – Tиват – Бар – Сутоморе  29.12.2018-01.01.2019 4 дена / 2 ноќевања Целосна програма       ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  47…

EUR €90

Белград - Нова Година…

Србија

НОВА ГОДИНА 2019 Белград – Нови Сад 29.12-01.01.2019 Целосна програма       ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 90 евра / 5.600 ден

EUR €143

Милано-Лугано-Комо Нова…

Milan

Нова Година МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-ВЕРОНА 29.12.2018 –02.01.2019   Целосна програма     ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:      9.390 ден СО УПЛАТА ДО 20.11.2018: …

EUR €103

Истанбул - Нова Година

Istanbul

НОВА ГОДИНА 2019 ИСТАНБУЛ 29.12-01.01.2019 Целосна програма       ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 103 евра / 6.390,00 ден

EUR €75

Софија - Нова Година

Sofia

Нова Година СОФИЈА термин 30.12-01.01.2019 3 дена / 2 ноќевања Целосна програма  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 75 € (4.650 ден)  

EUR €97

Лутраки - Нова Година…

Лутраки

Нова Година Лутраки Грција термин 30.12-01.01.2019 Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  97 евра / 5.999 ден