Филтер за пребарување



EUR €199

Будимпешта - Christmas…

Budapest

Будимпешта 8ми Декември 08.12-11.12.2018 Авион / 3 дена / 2 ноќевања Целосна програма         Цена за уплати до 03.11:  199 евра / 12.300 ден Цена на аранжманот:  …

EUR €279

Рим - Christmas Market

Rome

РИМ 8ми Декември 06.12-09.12.2018 Авион / 4 дена / 3 ноќевања Целосна програма         Цeна за уплата до 03.11: 279 евра / 17.300 ден Цена на аранжманот: 309 евра /19.160…

EUR €199

Виена - Christmas Market…

Vienna

8ми Декември Виена  07.12-09.12.2018 Авион/ 3 дена / 2 ноќевања Целосна програма         Цена со уплата до 03.11:   199 евра / 12.340 ден ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…