Филтер за пребарувањеEUR €335

Париз - Дизниленд

Paris

8ми Март ПАРИЗ – ДИЗНИЛЕНД 06.03-10.30.2019 Авион / 5 дена / 4 ноќевања Целосна програма    За уплата до 20 Декември: 335€ / 20.820 Денари Цена на аранжманот: 359€…

EUR €319

Рим

Rome

8ми Март РИМ 07.03-10.30.2019 Авион / 4 дена / 3 ноќевања Целосна програма    За уплата до 31.12.2018: 319€ / 19.780 ден Цена на аранжманот: 339€ / 21.000 ден  …

EUR €269

Малта

Gozo

8ми Март МАЛТА 08.03-11.30.2019 Авион / 4 дена / 3 ноќевања Сигурна Реализација Целосна програма    За уплата до 31.12.2018: 269€ / 18.530 Денари Цена на аранжманот: 299€…