Филтер за пребарувањеEUR €97

Сараево - Убавините…

Sarajevo

Кирил и Методиј Сараево -  Убавините на Бих 23.05-27.05.2019 Бус / 5 дена / 2 ноќевања Целосна програма    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 5990 денари

EUR €92

Нови Сад - Сомбор

Белград

24-ТИ МАЈ НОВИ САД-СОМБОР-САЛАШИ НА ФРУШКА ГОРА-БЕЛГРАД термин 23.05-26.05.2019 Целосна програма    Цена на аранжманот: 5700 денари  

EUR €499

Грузија

Грузија

24-ти Мај  ГРУЗИЈА 21.05-25.05.2019 авион / 5 дена / 4 ноќи Целосна програма    ПРОДОЛЖЕН ПОПУСТ  499 евра