Филтер за пребарувањеEUR €99

Парга Крф Лефкада

Парга

Велигден  на Јонско Море Парга – Лефкада - Крф термин 26.04-30.04.2019 бус / 2 ноќи / 3 дена Целосна програма и цени    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  99 евра  …

EUR €189

Кападокија

Кападокија

ВЕЛИГДЕН КАПАДОКИЈА термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 6 дена Целосна програма и цени   

EUR €208

Санторини - Иос

Santorini…

ВЕЛИГДЕН САНТОРИНИ-ИОС 25.04-30.04.2019 бус / 4 ноќи / 6 дена Целосна програма (кликни тука)  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ со уплата до 01.04.2019:  208 евра  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  …

EUR €199

Азурен Брег

Cannes

Велигден - Азурен Брег термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 5 дена  Целосна програма и цени  ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019: 199€ / 12.340 ден. ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…

EUR €176

Интерхотел Велигден

Сандански

Велигден - Интерхотел Сандански Цените важат за сместување 26.04-30.04.2019, за резервации од 3 или 4 ноќевања.  Пакет цени Велигден   

EUR €189

Милано Лугано Комо Верона

Milan

Велигден МИЛАНО Лугано Комо Верона термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 6 дена  Целосна програма и цени  ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019:  189€/ 11.720 ден ЦЕНА…

EUR €139

Венеција Верона Трст

Venice

Велигден Венеција (Верона и Трст) термин 26.04-30.04.2019 бус / 2 ноќи / 5 дена  Целосна програма и цени    ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019 139€/ 8.620 ден ЦЕНА…

EUR €89

Сивота

Сивота

Велигден - Сивота термин 27.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 4 дена  Целосна програма и цени  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 89 евра по лице  

EUR €209

Фиренца

Cinque Terre

Велигден Фиренца, Cinque Terre, Сиена, Сан, Џимињано термин 25.04-30.04.2019 бус / 3 ноќи / 6 дена    Целосна програма и цени    ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30.03.2019: …

EUR €59

Велигден во Калитеа

Калитеа

ВЕЛИГДЕН – КАЛИТЕА Период: 26.04-29.04.2019 – 3 Ноќевања   Целосна програма и цени    ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ Вила Димитра                          …