Филтер за пребарувањеEUR €95

Сандански - Мелник

Сандански

САНДАНСКИ – МЕЛНИК термин 15.03-17.03.2019 3 дена / 2 ноќи во Интерхотел 4*  Целосна програма и цени    ЦЕНА НА АРАНЖМАН: 95 евра по лице Дете до 12 год плаќа 70 % : 67…

EUR €499

Лисабон

Lisabon

ЛИСАБОН термин 20.03-24.03.2019 авион / 4 ноќи / 5 дена Целосна програма и цени  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ: 499€ / 30.940 ден Цена за уплата до 15.12.2019: 449€ / 27.840…

EUR €399

Мадрид

Madrid

MАДРИД термин 17.03-20.03.2019 Авион / 3 дена / 2 ноќи Целосна програма и цени  Цена на аранжманот: 399 евра (24.740 ден ​Цена за упалти до 20.01.2019: 359 евра / 22.260 ден    …

EUR €599

Хургада со крстарење…

Nile Egypt

ХУРГАДА со крстарење по Нил (Луксор и Асуан) термин 29.03-07.04.2019 Авион / 7 ноќевања / 10 дена Целосна програма и цени  Цена за уплата до 08.02.2019: 599€ /37.140 ден Цена на аранжманот: …