Филтер за пребарувањеEUR €124

Прага - Велигден

Prague

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Целосна програма       ВЕЛИГДЕН ПРАГА-ВИЕНА 06-10.04.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:  8.290 денари (134 €)  ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 24.03.2018:  …

EUR €179

Азурен Брег - Велигден

Milan

Целосна програма   Велигден АЗУРЕН БРЕГ МИЛАНО - ЏЕНОВА – САН РЕМО – КАН – НИЦА – МОНТЕ КАРЛО - ВЕРОНА 05.04-10.04.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 194…

EUR €185

Кападокија - Велигден

Кападокија

Целосна програма      КАПАДОКИЈА - ВЕЛИГДЕН 05-10.04.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 199 евра ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 03.03.2018: 185 евра Деца од 2-11,99 год имаат 30% попуст од…

EUR €113

Венеција - Велигден

Venice

Целосна програма   ВЕЛИГДЕН ВЕРOНА-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА 05-09.04.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНOТ:  8.590 денари ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДO 05.03.2018: 7.990 денари 

EUR €299

Малта 25-28.03.2018

Битола

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Целосна програма      Авионска програма за Малта 4 дена, 3 ноќи  25-28.03.2018 ЦЕНА: 299 евра по лице

EUR €142

Кушадаси - 1-ви Мај

Кушадаси

Целосна програма      1-ВИ МАЈ КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ - ЕФЕС 26.04-01.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 152 евра / 9.424 денари ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 30.03.2018: 142…

EUR €169

Санторини - 1-ви Мај

Santorini…

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Целосна програма       1-ви Мај САНТОРИНИ 26.04-01.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 ЕВРА (11.100 МКД) ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 23.03.2018: 169 ЕВРА (10.450…

EUR €184

Cinque Terre - 1-ви…

Rome

Целосна програма   1-ВИ МАЈ ТОСКАНА – CINQUE TERRE 26.04-01.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                12.340 денари  …

EUR €119

Парга - Крф - Лефкада…

Парга

Целосна програма     ВЕЛИГДЕН ПАРГА-ЛЕФКАДА-КРФ-МЕЦОВО 06-10.04.2018  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 119 евра (7.370 денари) ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 15.03.2018:  99 евра (6.140 денари)…

EUR €114

Романија - 1-ви Мај

Bucharest

Целосна програма   1-ви Мај РОМАНИЈА 27.04-01.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 129 ЕВРА (7.970 МКД) ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.02.2018: 114 ЕВРА (7.070 МКД)