Филтер за пребарувањеEUR €169

Санторини - 1-ви Мај

Santorini…

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Целосна програма       1-ви Мај САНТОРИНИ 26.04-01.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 ЕВРА (11.100 МКД) ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 23.03.2018: 169 ЕВРА (10.450…

EUR €184

Cinque Terre - 1-ви…

Rome

Целосна програма   1-ВИ МАЈ ТОСКАНА – CINQUE TERRE 26.04-01.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                12.340 денари  …

EUR €114

Романија - 1-ви Мај

Bucharest

Целосна програма   1-ви Мај РОМАНИЈА 27.04-01.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 129 ЕВРА (7.970 МКД) ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.02.2018: 114 ЕВРА (7.070 МКД)

EUR €169

Крит - 24ти Мај

Крит

Целосна програма   24-ТИ МАЈ КРИТ 23.05-28.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                  …

EUR €177

Неапол-Соренто-Капри-Алберобело…

Napoli

Целосна програма     1-ВИ МАЈ НЕАПОЛ-СОРЕНТО-КАПРИ-АЛБЕРОБЕЛО 26.04-01.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                  189…

EUR €899

Кина - 27.04-05.05.2018

Shanghai

Целосна програма      КИНА - ШАНГАЈ И ПЕКИНГ 27.04-05.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 899 ЕВРА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.02.2018: 755 ЕВРА

EUR €885

Тајланд - Бангкок и…

Bangkok

Целосна програма      

EUR €140

Кушадаси - 24-ти Мај

Кушадаси

Целосна програма       24-ТИ МАЈ КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ - ЕФЕС 23.05-27.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                  …

EUR €319

Рим

Rome

Целосна програма   РИМ 25-28.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ СО УПЛАТА ДО 20.04.2018:          319 евра (19.780) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:    …

EUR €65

Интерхотел 27-29.04.'18

Сандански

Интерхотел 4* - Сандански 27-29.04.2018 Целосна програма   Цени од 65 евра по лице за 2 ноќевања со појадок Организиран превоз - 25 евра по лице