Филтер за пребарувањеEUR €140

Кушадаси - 24-ти Мај

Кушадаси

Целосна програма       24-ТИ МАЈ КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ - ЕФЕС 23.05-27.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                  …

EUR €30

Јанина - 24-ти Мај

Ioannina

Целосна програма   ЈАНИНА    24.05.2018 Цена на аранжманот: 30 евра 

EUR €279

Родос - 24-ти Мај

Rhodes

Целосна програма   Родос 25.05-28.05.2018 ​ ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:        299 евра / 18.530 денари ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 20.04.2018:     279 евра /…

EUR €899

Кина - 27.04-05.05.2018

Shanghai

Целосна програма      КИНА - ШАНГАЈ И ПЕКИНГ 27.04-05.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 899 ЕВРА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.02.2018: 755 ЕВРА

EUR €885

Тајланд - Бангкок и…

Bangkok

Целосна програма      

EUR €69

Калитеа - 24ти Мај

Калитеа

Целосна програма   24ти Мај Калитеа  24.05-27.05.2018 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:                  69 евра  ТРЕТО ЛИЦЕ :    …

EUR €89

Неа Скиони - 24ти Мај

Неа Скиони

Целосна програма   24ти Мај Неа Скиони  сместување во Хотел Crown Посета на Термални бањи Лутра 24.05-27.05.2018   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  89 евра