Филтер за пребарувањеEUR €885

Тајланд - Бангкок и…

Bangkok

Целосна програма      

EUR €177

Октомври - Рим Неапол…

Rome

 Рим - Неапол - Фиренца         10.10.2018   Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ СО УПЛАТА ДО 15.09.’18: 177 евра (10.990ден) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:…

EUR €138

Октомври - Загреб Плитвички…

Загреб

 Загреб - Плитвички Езера - Белград               23-27.05.2018 Целосна програма     178 € за уплата до 31.08.2018 = 148 €…

EUR €169

Октомври - Санторини…

Santorini…

САНТОРИНИ 10.10.2018   Целосна програма       ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.09.2018: 169 евра (10.450 ден.) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 евра (11.100 ден.)