TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Берово

Берово —град во источниот дел на Република Македонија, кој е сместен под падините на Малешевските планини, чии општински граници се простираат на површина од 598 км2. Во негова близина се наоѓа и Беровското езеро. Берово се наоѓа 161 км од Скопје, 47 км од Струмица и 52 км од Кочани.

Сортирајте ги резултатите по:

VIP
Берово МАКЕДОНИЈА

0 Оцени

  • хотел **
  • во Берово
  • во близина Беровско езеро

цена од€23.00 ИЗБЕРЕТЕ