TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Бечичи

Бечичи е познато летувалиште кое се наоѓа на 4км од центарот на Будва.
Карактеристично по неговата долга и широка песочна плажа од скоро 2км.
Бечичи е центарот на туризмот и во овој дел се наоѓаат најголемите хотели.
Има огромен број на ресторани и кафулиња.
Шеталиштето во Бечичи ќе ве однесе директно во Стариот град во Будва.