TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Валона

 
Валона или Vlore е второто по големина пристаниште во Албанија.
Во Валона туризмот стана голема индустрија во последниве години, со многу хотели, рекреативни центри и огромни плажи.
Градот има добар поглед кон заливот Влора, кој се смета за граница помеѓу Јадранското и Јонското Море.
Островот Сазан е блиску, на влезот во заливот.
Италија е оддалечена само 80 километри.
Заливот нуди добри услови за навигација на море и закотвување на бродови
Во 2019 година, Валона беше ставена во написот „Пет дестинации за гледање“ на „Фајненшл тајмс“ во кој беа наведени нови и возбудливи дестинации за одмор од целиот свет.
 

Сортирајте ги резултатите по:

Blue Paradise 3*
Валона Орикум АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 12 км од Валона
 • Ноќевање со појадок
 • 50 м од плажата

цена од€57.00 ИЗБЕРЕТЕ

Coral 4*
Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 10 км од Валона
 • Ноќевање со појадок
 • До плажата

цена од€50.00 ИЗБЕРЕТЕ

Haris 3*
Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • Во Валона
 • Ноќевање со појадок
 • 30 м од плажата

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hotel Kristal Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • четврток-четврток
 • 250 м до плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ

New York 4*
Валона Орикум АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 15 км од Валона
 • Во Орикум
 • До плажата

цена од€44.00 ИЗБЕРЕТЕ

Olimpia Village 3*
Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 12 км од Валона
 • Ноќевање со појадок
 • 50 м од плажата

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ

Onorato 3*
Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • Во Валона
 • Ноќевање со појадок
 • 50 м до морето

цена од€28.00 ИЗБЕРЕТЕ

Picasso 4*
Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • Валона -Радиме
 • Ноќевање со појадок
 • На плажа

цена од€55.00 ИЗБЕРЕТЕ

Primavera 3*
Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • Во Валона
 • Ноќевање со појадок
 • 60 м од плажата

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ

Villa Panorama Валона АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • Во Валона
 • Наем на стан
 • 500 м до плажата

цена од€46.00 ИЗБЕРЕТЕ

Сортирајте ги резултатите по:

по лице€25.00
 • сопствен превоз
 • хотелско сместување
 • број на ноќи по избор
 • дата на патување по избор
по лице€23.00
 • сопствен превоз
 • хотелско сместување
 • број на ноќи по избор
 • дата на патување по избор