TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Варадеро

Варадеро - најексклузивното и најпознато летувалиште во Куба, се наоѓа на околу 150 км источно од главниот град Хавана и денеска е еден од најзначајните туристички центри на Карибите. Изобилув песочни плажи и водените површини со неверојатна сина боја, кубанската музика... јастози, корали, подводни карпи, риби,желки, стари бродови – се само дел од тоа што можете да го видете нуркајќи. Прекрасна работа е што температурата на водата никогаш не се спушта под 24 степени, па дури ни во зима. Идеален период за посета е од декември до месец мај .

Сортирајте ги резултатите по: