TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Торони

Торони е мало место помеѓу Неос Мармарас и Порто Коуфо, на западниот брег на Ситонија, оддалечено околу 130 км од Солун. Заштитен знак му е преубавата плажа долга 2 км која е наградена со Сино Знаме и која секој турист го остава без здив.

Сортирајте ги резултатите по:

Flora Торони ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 30 м до плажата

цена од€129.00 ИЗБЕРЕТЕ

Flora 2 Торони ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 30 м до плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Ilaktida Торони ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 30 м до плажата

цена од€179.00 ИЗБЕРЕТЕ

Ilaktida Торони ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 100 м до плажата

цена од€185.00 ИЗБЕРЕТЕ

Toroni Blue Sea 2+*
Торони ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 полупансиони
 • Надворешен базен
 • На плажа

цена од€7.00 ИЗБЕРЕТЕ

Toroni Studios Торони ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 5 м до плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ