TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Рим

Рим - Вечниот град, каде што модерното и старото, минатото и сегашноста одат рака под рака. Рим е одбраниот град: лулка на Католичката црква, центар на Римската Империја. Рим бил изграден да владее и да доминира со светот. Кога еднаш ќе стапнете во Рим, во најголемиот музеј на отворено, едноставно здивот Ви се одзема. Градските историски, археолошки и архитектонски наследства надополнети со задоволството на одличната италијанска кујна загарантирано ќе Ви го дадат споменот на вашиот живот. Топ 10 знаменитости во Рим: 1. Ватикан 2. Фонтана Ди Треви 3. Шпанските Скали 4. „Pizza Navona” и „Piazza Campo dei Fiori” 5. „Pizza Di Popolo” 6. Колосеумот 7. Мостот и замокот на Ангелите 8. „Piazza Venezia” 9. Римскиот Форум 10. Свети Климент

Сортирајте ги резултатите по:

Рим 20/10/2023 - 17/03/2024

по лице€449.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Прошетка во Рим
 • Факултативно Ватикан

Рим 07/03/2024 - 10/03/2024

по лице€399.00
 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Прошетка во Рим
 • Факултативно Ватикан
по лице€399.00
 • 22-25.04.2022
 • 3 ноќи во хотел *** во Рим
 • Факултативно Ватикан
 • Факултативно Тиволи

Рим ✈️ 12/03/2023 - 15/03/2023

по лице€399.00
 • Авион
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Рим
 • Факултативно Ватикан

Рим Неапол 🚌 20/05/2022 - 25/05/2022

по лице€249.00
 • Разглед на Неапол
 • Разглед на Рим
 • Факултативно посета на Тиволи
 • Факултативно Ватикан

Рим-Неапол 29/12/2023 - 03/01/2024

по лице€309.00
 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања/појадок во хотел
 • Посета и разглед на Неапол
 • Факултативно Рим, Ватикан

Рим-Неапол 🚌 29/12/2022 - 03/01/2023

по лице€299.00
 • 3 ноќевања со појадок
 • Брод:Драч-Бари-Драч
 • Факултативно Ватикан
 • Факултативно Рим